«Святі хаймарси» – чому С-300 і КАБи стали менше тероризувати харків’ян

Збройні сили України знищують установки, з яких били по Харкову та області

З початку червня у Харкові значно зменшилася кількість обстрілів. Речник облпрокураутри Дмитро Чубенко в етері національного телемарафону повідомив, чому так може бути.

“За останній тиждень кількість обстрілів саме міста Харків дуже суттєво зменшилася. Можливо, це завдяки святим “хаймарсам”, які дозволили використовувати по території Бєлгородської області", — вважає речник Харківської обласної прокуратури.

Також представник прокуратури повідомив, що у військових рф додалося проблем і з використанням керованих авіаційних бомб.

“рф намагається використовувати КАБи для ударів по місту – авіаційні боєприпаси. Але знову ж таки через те, що є певні загрози для їхніх літаків, вони збільшують радіус щодо місць запуску, через що ці авіаційні боєприпаси падають у передмісті. Зараз із кожним днем Збройні сили України ускладнюють роботу для ураження міста Харків різними типами боєприпасів за допомогою різних систем боротьби з окупантами”, — підсумував Чубенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Новий графік відключення світла діє у Харкові та області

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень на 8-14 червня для Харкова та Харківської області. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: Поліцейські сектору ювенальної превенції районного відділу поліції провели профілактичні бесіди з відпочивальниками на міському пляжі Харківщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Де саме проводили рейди та що на контролі – читайте за посиланням.

Люди повертаються садити городи: як проходить евакуація на Харківщині

За останні кілька тижнів з Куп'янського району перестали евакуюватися люди, розказав в етері Суспільного керівник Куп'янської РВА Андрій Канашевич, інформує портал "Коментарі". За його словами, люди навпаки повертаються працювати на городах: "Можна сказати, що за останні декілька тижнів ситуація не змінюється — по евакуації у нас йде цифра "0"".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться