На Харківщині видаватимуть гуманітарну допомогу: як отримати

У громаді на Харківщині видаватимуть продуктові набори

Завтра, 11 червня з 9:00 до 12:00 в смт Старий Салтів по вул. Перемоги, 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території смт Старий Салтів.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження (для дітей).

У разі якщо людина не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша людина за пред’явлення оригіналу документа.

Всіх мешканців, які в червні не отримали продуктову допомогу, просять звертатися на пункт видачі з документами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Новий графік відключення світла діє у Харкові та області

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень на 8-14 червня для Харкова та Харківської області. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: Поліцейські сектору ювенальної превенції районного відділу поліції провели профілактичні бесіди з відпочивальниками на міському пляжі Харківщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Де саме проводили рейди та що на контролі – читайте за посиланням.

Люди повертаються садити городи: як проходить евакуація на Харківщині

За останні кілька тижнів з Куп'янського району перестали евакуюватися люди, розказав в етері Суспільного керівник Куп'янської РВА Андрій Канашевич, інформує портал "Коментарі". За його словами, люди навпаки повертаються працювати на городах: "Можна сказати, що за останні декілька тижнів ситуація не змінюється — по евакуації у нас йде цифра "0"".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться