У Харкові привітали мешканку, якій виповнився 101 рік

Жінку привітали зі сто першим днем народження

Мешканка Основ'янського району Ганна Ісааківна Лапан сьогодні святкує 101-й  день народження. Голова райадміністрації Ганна Головчанська привітала іменинницю зі святом та побажала їй миру, здоров'я та родинного затишку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

picture

Життєвий шлях Ганни Ісааківни був непростим. На початку Другої світової війни її родина евакуювалася до Киргизії, де дівчина працювала в колгоспі. Після визволення Харкова Ганна Лапан повернулася до міста, навчалася в Харківському медичному інституті.

Після одруження, у 1948-1953 роках, Ганна Ісааківна мешкала з сім’єю в місті Новошахтинськ - за місцем служби чоловіка. У 1954 році родина повернулася до Харкова. Протягом 37 років, до виходу на пенсію, жінка працювала медсестрою в залізничній лікарні. Має двох синів, чотирьох онуків та п'ятьох правнуків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові створили новий департамент: чим він займатиметься

Депутати Харківської міськради на позачерговій сесії підтримали створення Департаменту інклюзивної доступності та безбар'єрного середовища. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Департамент здійснюватиме державну політику у сфері створення та функціонування безперешкодного середовища для всіх груп населення. Це стосується різних сфер - транспорту, будівництва, благоустрою, соціальної інфраструктури та ін.

"Новий департамент виконуватиме значущі для суспільства функції. Сьогодні дуже багато людей потребують захисту. Ми першими в Україні створюємо такий орган, і я сподіваюся на його результативну роботу", - підкреслив міський голова Ігор Терехов.

Читайте також: На Харківщині діє проєкт з безкоштовного зубопротезування. Докладніше про таку можливість можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться