У Харківській області можна отримати продукти

У місті на Харківщині два дні видаватимуть продуктові набори

22 та 23 серпня 2024 року у місті Балаклія з 09:00 до 13:00 благодійний фонд "GEM" буде надавати гуманітарну допомогу для ВПО (які не отримують грошову допомогу). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Блаклійської МВА.

Допомогу видаватимуть за адресою: вул. Центральна, 4, спортивний комплекс "Вимпел" (Палац Спорту).

При собі мати оригінали всіх підтверджуючих документів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В Харкові кожен десятий – переселенець: оновлені дані

Станом на 1 серпня 2024 року у Харкові офіційно зареєстровано 199,2 тисячі внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Це означає, що кожен десятий мешканець міста – людина, яка була змушена покинути свій дім через війну. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Згідно з даними Інтегрованої системи обліку інформації про ВПО, переважна більшість переселенців (майже 175 тисяч) прибули до Харкова після початку повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого 2022 року. Більшість з них – вихідці з Харківської та Донецької областей, регіонів, які найбільше постраждали від бойових дій.

Читайте також: КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримало повний комплект сучасної техніки для роботи з відходами руйнації від Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

До Харкова передали два подрібнювачі для переробки бетону, сито для отримання необхідної фракції подрібненого матеріалу, а також навантажувальну техніку та обладнання для розбирання та сортування пошкоджених будівель. Використовувати нове обладнання планують вже у вересні. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться