У Харкові затримали сутенера: поліцейські назвали ціну послуг повій

Харківські слідчі повідомили чоловіку про підозру, який займався сутенерством

Правоохоронці виявили трьох жінок, які були втягнуті в заняття проституцією. Вартість надання секс-послуг за годину коливалась від 4000 до 15000 гривень. Місця зустрічей визначали "замовники" таких послуг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Слідчі повідомили організатору про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми), ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із внесенням застави у розмірі 450 000 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові засудили групу сутенерів: який вирок призначив суд

Шість осіб визнано винним у скоєнні злочинів. Суд призначив їм покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Надання ряду різноманітних сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду зловмисники маскували під стриптиз-клуб та масажний салон. Вартість години надання сексуальної послуги коливалась від 2200 до 5900 гривень.

Читайте також: На Харківщині затримано 16 людей: що кажуть у поліції

Поліцейські Харківщини отримали за добу 1041 повідомлення про правопорушення та події. Всі виклики оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств та незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 16 громадян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться