Обстріл 23 січня ще й досі не можуть забути у Харкові: що відбувається

Мешканці приватного сектору у Харкові продовжують виносити пошкоджені вікна, двері та знищені обстрілом речі на смітник

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивозить розбиті вікна, двері, пошкоджену черепицю, залишки меблів з приватного сектору в селищі Жуковського, який 23 січня потрапив під ворожий обстріл. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

Як повідомили в КВПВ, загалом звідти вивезли 48 куб. м відходів.

"За заявками харків’ян, які постраждали внаслідок ворожих атак, ми виділяємо спецтехніку та працівників. Також ставимо на місця обстрілів контейнери-бункери для збирання великогабаритних відходів. Підприємство усуває наслідки ракетних атак безкоштовно до остаточної їх ліквідації", - розповів директор КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" Олексій Артикуленко.

Роботи тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рятувальники показали відео розбору завалів будівлі готелю на Харківщині

Внаслідок ракетного удару по готелю в Золочеві загинуло немовля, його мати в хірургії

Рятувальники ДСНС опублікували відео аварійно-рятувальної операції у селищі Золочів Богодухівського району, куди вночі російські військові скинули дві ракети С-300. Влучання сталися у готель, врятовано три жінки, загинуло двомісячне немовля.

Пацієнтки 39 та 28 років знаходяться в травматологічному відділенні із переламами кінцівок. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

21-річня жінка, мати загиблого хлопчика, у стані середньої важкості перебуває в хірургії.

Наразі лікарі проводять усі необхідні обстеження та подальше лікування.

Мародера затримали у Харкові: він вліз до пошкоджених обстрілом квартир

5 лютого вдень, під час патрулювання Київського району міста патрульні помітили громадянина. Чоловік виносив якісь речі з пошкодженого ворожим обстрілом будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Поліцейські зупинили громадянина для перевірки, під час спілкування останній зізнався. Чоловік розповів, що намагався винести чуже майно з квартири багатоповерхівки пошкодженої обстрілами країни агресора.

Що ще дізналися правоохоронці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться