У Харкові людину вивели зі стану клінічної смерті

Медики екстренки змогли реанімувати літнього чоловіка

4 лютого о 17:30 медикам центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшов екстрений виклик до чоловіка 72-х років, який знаходився без свідомості. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію медичної установи.

Не гаючи жодної секунди на виклик виїхала бригада 909 у складі фельдшера Сергія Гербіна, брата медичного Даніеля Докторовича та водія Олександра Шишкіна. Медики по прибуттю констатували клінічну смерть та негайно розпочала реанімаційні заходи з застосуванням апарату Lucas - електричної системи компресій грудної клітки, переданого Польськими партнерами.

"Бригада показала високий рівень кваліфікації, провівши інтубацію трахеї задля забезпечення прохідності дихальних шляхів та надали всю необхідну медичну допомогу. Результатом реанімаційних заходів стало відновлення спонтанного кровообігу.

Хворого у стабільному стані було шпиталізовано до лікувального закладу", – зазначають в екстренці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рятувальники показали відео розбору завалів будівлі готелю на Харківщині

Внаслідок ракетного удару по готелю в Золочеві загинуло немовля, його мати в хірургії

Рятувальники ДСНС опублікували відео аварійно-рятувальної операції у селищі Золочів Богодухівського району, куди вночі російські військові скинули дві ракети С-300. Влучання сталися у готель, врятовано три жінки, загинуло двомісячне немовля.

Пацієнтки 39 та 28 років знаходяться в травматологічному відділенні із переламами кінцівок. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

21-річня жінка, мати загиблого хлопчика, у стані середньої важкості перебуває в хірургії.

Наразі лікарі проводять усі необхідні обстеження та подальше лікування.

Мародера затримали у Харкові: він вліз до пошкоджених обстрілом квартир

5 лютого вдень, під час патрулювання Київського району міста патрульні помітили громадянина. Чоловік виносив якісь речі з пошкодженого ворожим обстрілом будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Поліцейські зупинили громадянина для перевірки, під час спілкування останній зізнався. Чоловік розповів, що намагався винести чуже майно з квартири багатоповерхівки пошкодженої обстрілами країни агресора.

Що ще дізналися правоохоронці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться