У Харківській області ремонтують важливу дорогу (ФОТО)

Як у Харківській області ремонтують дороги

У Харківській області складна ситуація з дорогами. У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області повідомляли, що після зимового періоду траса М-03 Київ – Харків – Довжанський остаточно зруйнована, повідомляли “Коментарі”. 

Саме цією трасою здійснюється стратегічне забезпечення прикордонних та прифронтових районів області, йдуть гуманітарні вантажі та машини госпітальєрів. У службі розповіли, що навіть за несприятливих погодних умов підрядні організації служби проводять невідкладні роботи з аварійної ліквідації ямковості.

Днями Кабінет міністрів України спрямував кошти на ремонт важливих транспортних сполучень Харківщини. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що в цілому Кабмін виділив 17,1 млрд грн, у межах цієї суми передбачена підтримка й Харківської області.

У Службі повідомили, що ремонтні роботи на трасі міжнародного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський набирають обертів.

“Якщо погодні умови й надалі сприятимуть, то вже у другій половині березня аварійну ямковість на відрізку від Коротича до Валок буде повністю ліквідовано. Там, де покриття перебуває у найгіршому стані, верхній його шар повністю зрізають та вкладають нове суцільними ділянками. При цьому контроль якості робіт наші фахівці здійснюють за допомогою тепловізорів, що дозволяє відстежувати температуру асфальтобетону”, - йдеться у повідомленні служби.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що буде з дорогами в Харкові після зими. Ситуацію з дорогами прокоментували у Харківській міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться