Мешканців Харкова запрошують на навчання та роботу

Мешканцям Харкова пропонують роботу на комунальному підприємстві

КП "Харківблагоустрій" запрошує на роботу. Підприємство має вакансії майстрів у Київському, Шевченківському, Слобідському та Холодногірському районах. Вакансії робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями є в кожному районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Крім цього, підприємство запрошує на роботу трактористів і слюсарів-ремонтників автотракторної техніки. Набір на безоплатне навчання на тракториста з подальшим обов'язковим працевлаштуванням триває.

Пропонуються пільги на оплату житлово-комунальних послуг, соціальні гарантії, забезпечення спецодягом і своєчасна виплата заробітної плати.

Подробиці – за телефоном: (066) 800-20-28 (пн-пт - з 9:00 до 16:00), або за адресою: вул. Шатилівська, 4.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Не втрачаємо надію", – Олег Синєгубов про пошуки людей в Харкові

Серед загиблих у Харкові — жінка, якій близько 80 років, двоє чоловіків, яким близько 60 років, анкетні дані ще двох чоловіків зараз встановлюються, сказав Суспільному речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, інформує портал "Коментарі". За його словами, заяв про зникнення людей не надходило — точного розуміння, скільки людей ще можуть бути під завалами, немає, пошукові роботи тривають.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про рятувальну операцію, яка триває в Новобаварському районі.

Читайте також: Наразі на території області триває гасіння 14 лісових пожеж на загальній площі понад 3700 га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України. Ворог продовжує нещадно завдавати ударів по лісовим масивам, спричиняючи нові осередки загорань. Завдяки неймовірним зусиллям рятувальників та працівників лісового господарства, з постійним ризиком для життя від обстрілів та детонації мін і нерозірваних боєприпасів, вдалося локалізувати вже 12 пожеж на загальній площі понад 2300 га. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться