На Харківщині громада потерпає від обстрілів: мешканців закликають евакуюватися

Очільник громади на Харківщині закликав усіх перебувати в укриттях

Російські терористи завдають інтенсивних ударів по Козачій Лопані та прикордонним селам Козачолопанського округу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Обстріли почались сьогодні о другій годині ночі. Внаслідок артилерійських ударів було пошкоджено декілька приватних домоволодінь та об'єктів цивільної інфраструктури. Інформація про постраждалих на даний момент не надходила, зазначає очільник громади.

Він закликав жителів Козачої Лопані та прикордонних населених пунктів Дергачівщини перебувати в укриттях.

"Також нагадую, що мешканці небезпечних зон Харківської області можуть безкоштовно евакуюватися, залишивши заявку за номером Єдиного координаційного гуманітарного центру: 0 800 339 291.

Хочу додатково підкреслити – ця інформація не створена для якогось "хайпу" чи "зради". Вона є застереженням для людей, бо ми живемо у такий час, коли треба бути максимально пильними!" – написав Задоренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканців громади на Харківщині закликали перебувати вдома та зібрати "тривожний чемодан"

Очільник Дергачівської громади зазначив, що російські терористи застосовують ракетні удари по мирному населенню, нерідко прив’язуючи це до знакових для себе дат і подій. Саме такою датою є 24 лютого.

"Прошу сприймати цю інформацію виключно як застереження, оскільки на нашому напрямку не фіксується концентрація сил ворога, якої було б достатньо для повторного наступу", – зауважив очільник Дергачівської громади.

Читайте також: У Харківській області на три дні дали небезпечний прогноз: подробиці 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться