Чорними шахедами окупанти атакували Харківщину вночі: наслідки «прильотів»

Російські війська завдали ударів безпілотниками та іншими типами озброєння по Харківщині

За минулу добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Западне, Степова Новоселівка, Котлярівка та інші. Авіаудари ворог наносив по н.п. Кислівка, Митрофанівка. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Сьогодні вночі, о 01:32 у с. Мартове Чугуївського району відбулась атака сімома БПЛА, частину – збили сили ППО. Зафіксовані влучання в будівлі дитячого садку та ліцею. Постраждалих немає.

Правоохоронці зібрали уламки чотирьох БПЛА. НА фото видно, що вони, як і попередні, чорного кольору. Чим небезпечні такі Шахеди – читайте за посиланням.

Учора о 15:10 окупанти завдали ударів у с. Синельникове Чугуївського району. Інформації щодо потерпілих не надходила.

О 14:46 у с. Першотравневе Ізюмського району ворог здійснив обстріл будівлі закладу освіти. Жертв та постраждалих немає.

Об 11:53 ворог обстріляв м. Вовчанськ. Внаслідок обстрілу горів приватний будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила.

О 10:00 у с. Курилівка Куп'янського району відбувся ворожий обстріл, внаслідок чого загинула 58-річна жінка.

Минулої доби ворог наступальних дій на Куп’янському напрямку не вів.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 17,94 га території, знищили 278 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові спеціалісти закликають утриматися від використання води з деяких джерел: результати перевірок

Про вміст нафтопродуктів у воді природних джерел в місті Харків повідомили в лабораторному центрі. Через російський обстріл 9 лютого, коли ворожий дрон потрапив до нафтобази в Немишлянському районі Харкова, стався витік тонн палива з нафтобази, через що загинули дві родини, а нафтопродукти потрапили у воду. Подробиці перевірок води – за посиланням.

Читайте також: У Харкові жінки поставили рекорд: що вони зробили

250 жінок встановили рекорд на урочистому заході, присвяченому Міжнародному жіночому дню. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться