Ворог завдав нових ударів по Харківщині: є загиблі та поранені (ОНОВЛЕНО)

Що відомо про наслідки ударів по Харківській області

Окупаційні війська завдали удару двома керованими авіабомбами по Вовчанську. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Він повідомив, що внаслідок ударів повністю зруйнована поліклініка. “На цю хвилину відомо про одного постраждалого, 34-річний чоловік з уламковими пораненнями госпіталізований до медичної установи”, - повідомив начальник ХОВА

Також близько 14:00 окупанти обстріляли Липці та Малу Данилівку Харківського району. 

Внаслідок удару виникла пожежа в магазині та аптеці. За попередньою інформацією - під завалами можуть знаходитись люди. 

Згодом очільник ХОВА уточнив, що внаслідок ворожого обстрілу Липців загинула 14-річна дівчинка. 

“Постраждали щонайменше двоє людей. 33-річна співробітниця аптеки, яка отримала уламкові поранення, та 16-річний хлопець госпіталізовані”, - уточнив Олег Синєгубов.

Станом 15:45 внаслідок обстрілу Липців загинули троє людей: дівчинка 14 років, жінки 43 та 59 років. Постраждали хлопець 16 років та жінка 34 років.

Олег Синєгубов зазначив, що розбір завалів триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 9 квітня російській війська обстріляли КАБами Харків. Авіабомби були скеровані у середмістя. Окупанти завдали щонайменше 2 удари по цивільному підприємству Харкова. Попередньо - КАБ. Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок влучання є руйнування та займання будівель. Детальніше про кількість постраждалих від ворожої атаки, читайте за посиланням.

Напередодні Президент України Володимир Зеленський відвідав Харків та Харківську область та перевірив хід будівництва оборонних рубежів поблизу кордону з Росією. Як будують фортифікації в Харківській області можна дізнатися тут.

Також Володимир Зеленський розповів про плани Росії на Харків




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться