Харків виділив кошти військовим: скільки – не відомо

Мер Харкова повідомив, що громада надає допомогу військовим на Харківщині

Мер Харкова Ігор Терехов слідом за мерами інших крупних міст повідомив про допомогу військовим, які відбивають ворожі атаки на Харківському напрямку, інформує портал "Коментарі".

"Знаходжуся у тісному контакті з командирами підрозділів, що боронять місто та область. Знаю їхні потреби, і маю сказати - Харків вже виділив кошти деяким бригадам, а найближчим часом перерахує гроші й решті наших захисників. Мова йде про мільйони й мільйони, аби військові могли закупити необхідне для знищення ворога", – зазначив мер.

Також він закликав місцевий бізнес, депутатів міської ради, обранців обласної та районних рад регіону, а також депутатів Верховної Ради України від Харкова та області долучитися власними грошима до захисту міста та регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Не рекомендую їздити туди ані волонтерам, ані громадянам" – що сталося на Харківщині

Більше десятка влучань по кузову – всередині цієї машини було троє. Рятувати з Вовчанська людей поїхали з самого ранку. Начальник райвідділу, начальник слідства та оперативник. Вони вижили дивом – врятував броньований автомобіль.

На цій машині їхали за адресою, щоби евакуювати літню жінку та інших, які просили про допомогу. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі". Прямо під будинком поліцейські і потрапили під обстріл. Владислав Єфаров, начальник слідчого відділення, був за кермом. Каже, зупинитися та забрати бабусю росіяни не дали. Подробиці та фото – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу

Уночі в с. Васищево на Харківщині сталося займання у виробничо-складській будівлі на загальній площі 1500 кв.м. про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України. Наразі пожежу ліквідовано. Постраждалих немає. Причина загорання з’ясовується. До гасіння пожежі залучалися 10 пожежних автоцистерн та 60 осіб особового складу ДСНС. ФОТО – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться