Слідкує розвідка: ворог планує перетнути кордон Харківщини ще в одній локації

рф зберігає можливості перейти кордон Харківщини ще в одній локації – Ахіллес

Окупанти зазнають значних втрат, проте не лишають можливостей та планів прорвати кордон України ще в якійсь локації, у Харківщині або Сумщині. Про це в етері національного телемарафону повідомив Командир батальйону “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко, інформує портал "Коментарі".

“Силам оборони вдалося зупинити навалу й атаки противника на двох відтинках. Це стосується напрямку Стрілеча – Глибоке та напрямку Вовчанськ. Але питання в тому, яка йде протидія противника.

Попри те, що противник зазнає численних втрат, так чи інакше вони зберігають спроможності заводити резерви, якими поповнюють свої втрати, а також застосовувати легкоброньовану та броньовану техніку, хоча і в обмеженій кількості, оскільки Сили оборони її достатньо палять. А також противник так чи інакше зберігає спроможності спробувати перейти лінію державного кордону ще в одному місці на Харківщині, можливо на Сумах. За цим достатньо уважно слідкує розвідка України“, – розповів Федоренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові провели евакуацію: є загиблі (ФОТО)

9 червня о 17:26 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 9-поверховому житловому будинку на вул. Золочівській, що у Холодногірському районі міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місці події рятувальники встановили, що горить квартира на дев’ятому поверсі будинку. В ході гасіння пожежі з верхніх поверхів було евакуйовано 25 осіб. На жаль, на пожежі загинула 45-річна мешканка квартири, де сталася пожежа.

Читайте також: З початку червня у Харкові значно зменшилася кількість обстрілів. Речник облпрокураутри Дмитро Чубенко в етері національного телемарафону повідомив, чому так може бути.

“За останній тиждень кількість обстрілів саме міста Харків дуже суттєво зменшилася. Можливо, це завдяки святим “хаймарсам”, які дозволили використовувати по території Бєлгородської області", — вважає речник Харківської обласної прокуратури. Також представник прокуратури повідомив, що у військових рф додалося проблем і з використанням керованих авіаційних бомб – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться