У громаді на Харківщині попрощалися з бійцем, який загинув на Південному напрямку

У військового залишилися дружина, двоє доньок, батько та сестра

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Євгеном Хаімовим, бійцем 227-го батальйону 127-ї окремої бригади ТРО ЗСУ, який загинув 26 січня у важких боях на Південному напрямку фронту. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформують "Коментарі. Харків".

picture

Євген народився у Козачій Лопані, де закінчив місцеву школу. З 2017-го року проживав разом з родиною у Слатиному. 

До повномасштабної війни чоловік працював на меблевій фабриці "Прем'єра". У березні 2022 року Євген приєднався до Сил оборони України, мужньо боронив Вітчизну від російських окупантів на Харківщині, Сумщині, Донбасі та Запорожжі. Був нагороджений пам'ятною медаллю "За оборону міста-героя Харків".

"На жаль, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Рівнопіль український захисник загинув унаслідок атаки ворожого дрону. Євген Хаімов був мудрою, порядною та щирою людиною, турботливим батьком для своїх дітей. На момент гибелі йому було 32 роки. Сьогодні місцеві жителі провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища у Дергачах.

У чоловіка залишилась дружина Марина, доньки Аліна та Вікторія, батько Михайло, сестра Олена", – написав очільник громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Евакуювати людей у Харкові довелося рятувальникам: що сталося

Загорання виникло у квартирі 6-поверхового житлового будинку. З вікна помешкання виднілося велике полум’я та сильне задимлення сходової клітини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. За даними рятувальників, побутова пожежа сталась у квартирі на верхньому поверсі житлової 6-типоверхівки на вул. Велика Панасівська у Харкові о 19:57. Подробиці – за посиланням.

Військовополонених з Харківщини було повернуто більше – дані ХОВА

Стало відомо про ще трьох військовослужбовців із Харківщини, які були серед звільнених під час 50-ого обміну полоненими. Загалом – 11 жителів області.  Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Раніше очільник області повідомляв про 8 жителів Харківщини, яких Україна повернула додому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться