Харків’ян попереджають про фейки: на що не треба реагувати

Зловмисники запустили фейкову розсилку від імені банку

У повідомленнях йдеться, що нібито "Ощадбанк" та інші українські банки виплачують українцям грошову допомогу, повідомили у Мінреінтеграції з посиланням на державну фінустанову.

В "Ощадбанку" наголошують, що таких виплат насправді банк не здійснює і закликали громадян не переходити за посиланням у таких повідомленнях:

Нагадуємо, банк ніколи не запитує інформацію про номер картки, CVV картки. Це може призвести до втрати коштів з рахунку.

Що робити у разі отримання підозрілої розсилки, дзвінків або SMS-повідомлень:

- зателефонуйте до контакт-центру "Ощадбанку" за номером телефону: 0 800 210 800;

- зв'яжіться з контакт-центром свого банку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині знайшли тіла двох людей

Співробітники Національної поліції під час пошукових заходів виявили в лiсосмузi поблизу с. Iвашки Богодухівського району тіла двох місцевих мешканців, 1976 та 2000 років народження. Про це у ранковому зведенні повідомили в обласному главку ДСНС, інформує портал "Коментарі".

Що з ними сталося – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині не рекомендують купатися у водоймах під час літнього періоду

Засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області відбулося 24 травня, інформує портал "Коментарі". Як зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, першочерговим завданням влади залишається безпека громадян на території регіону, оскільки ворог продовжує завдавати удари по цивільній інфраструктурі, зокрема, по базам відпочинку.

"Державна комісія з питань ТЕБ та НС рекомендувала заборонити на всій території Харківської області  відпочинок населення на водних об'єктах. Рішення продублюємо і для громад регіону. Якщо десь буде можливість підготувати місця масового відпочинку, то розглянемо це питання індивідуально", – сказав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться