Німецька техніка у центрі Харкова: що відбувається

Харківщина отримала 6 нових мікроавтобусів для громад та рятувальників

Шість автобусів передали на потреби обласного управління ДСНС в Харківській області, а також в Куп‘янську, Ізюмську та Курилівську громади. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Отримані авто - результат співпраці з Міністерством закордонних справ Німеччини, Посольством Німеччини в Києві та Федеральним агентством з технічної допомоги (THW).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Новий графік відключення світла опублікували для Харкова і області

Таблицю з годинами вимкнень світла у Харкові та області з 22 до 28 червня включено опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: Що зробили в одному з дворів Харкова (ФОТО)

Мешканці одного з будинків на пр. Людвіга Свободи створили квітники у дворі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Зокрема, вони висадили гортензії, троянди, барбарис, декоративні дерева. "Спільними зусиллями ми зробили дуже багато роботи з благоустрою двору, а зараз намагаємося все це зберегти. Попри складні часи війни, у нас є сили та бажання робити свою домівку і рідне місто кращими. Квіти не лише прикрашають двір, але й дарують гарний настрій усім навколо", - зазначили мешканці.

Фото – за посиланням.

У Харківській області підвищений ризик поширення вірусної хвороби – деталі

У зв’язку з підвищеним ризиком виникнення та поширення вірусного гепатиту А, в Старосалтівській СВА закликають посилити епідеміологічних заходи та суворо дотримуватися правил гігієни та санітарії. Тому у громаді звернулися до мешканців, керівників закладів громадського харчування та продовольчої торгівлі, інформує портал "Коментарі".

У громаді закликали відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я оточуючих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться