Мер Харкова звернувся до міжнародних партнерів з закликом про допомогу

Ігор Терехов до міжнародних партнерів: Не залишайте Харків поза увагою!

Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 27 травня, звернувся до міжнародних партнерів з закликом терміново надати військову допомогу для захисту мирних мешканців, інформує поратл "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На своїх сторінках у соціальних мережах мер зазначив, що життя мирних харків'ян щодня наражається на смертельну небезпеку. Так, лише за останні кілька тижнів в результаті обстрілів Харкова загинули десятки мирних жителів, у тому числі діти.

"Я звертаюсь до світових лідерів, лідерів міжнародних організацій, та всіх, хто здатний вплинути на ситуацію, - не залишайте Харків поза увагою! Нам вкрай необхідні сучасні системи протиповітряної оборони, щоб захистити небо над Харковом. Закликаю наших міжнародних партнерів надати термінову військову допомогу для захисту цивільного населення. Допоможіть нам витримати!" - зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, сьогодні Харків схиляє голови у жалобі за загиблими внаслідок терористичної атаки рф 25 травня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині знайшли тіла двох людей

Співробітники Національної поліції під час пошукових заходів виявили в лiсосмузi поблизу с. Iвашки Богодухівського району тіла двох місцевих мешканців, 1976 та 2000 років народження. Про це у ранковому зведенні повідомили в обласному главку ДСНС, інформує портал "Коментарі".

Що з ними сталося – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині не рекомендують купатися у водоймах під час літнього періоду

Засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області відбулося 24 травня, інформує портал "Коментарі". Як зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, першочерговим завданням влади залишається безпека громадян на території регіону, оскільки ворог продовжує завдавати удари по цивільній інфраструктурі, зокрема, по базам відпочинку.

"Державна комісія з питань ТЕБ та НС рекомендувала заборонити на всій території Харківської області  відпочинок населення на водних об'єктах. Рішення продублюємо і для громад регіону. Якщо десь буде можливість підготувати місця масового відпочинку, то розглянемо це питання індивідуально", – сказав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться