У Харківській області введуть важливі зміни: подробиці

Від сплати яких податків звільнять підприємців

Підприємці Харківської області будуть звільнені від сплати деяких місцевих податків і зборів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Рішення щодо зниження податкового навантаження на підприємців ухвалили на сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів України було ухвалено. Рішення стосується бізнесу, який продовжує працювати в Харківській області. 

“Саме на цьому наголошували під час крайнього візиту Президента України Володимира Зеленського на Харківщину. Мова йде про єдиний податок, орендну плату, податок на нерухоме майно та землю”, - повідомив Олег Синєгубов.

За його словами, представникам бізнесу регіону в повномасштабній російсько-українській війні відведена окрема важлива роль: збереження робочих місць, створення нових, забезпечення суспільних потреб та наповнення бюджету для боротьби з ворогом. 

“Створені умови допоможуть адаптувати процеси до сьогоднішніх реалій та розвинути економічний потенціал області”, - наголосив начальник ХОВА. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кабінет міністрів України ухвалив рішення щодо додаткового фінансування деяких регіонів. Буде виділено додаткові 3,88 мільярда гривень на подальше будівництво оборонних рубежів.  З цих коштів 1,7 мільярда гривень буде направлено для Харківської області. Також Харківська область отримає 500 мільйонів гривень на облаштування безпечних умов у закладах середньої освіти.

А як укріплюють державний кордон в Харківській області, можна дізнатися тут




Джерело: https://t.me/synegubov/9057
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться