Посадовець на Харківщині вимагав 90 тисяч гривень: подробиці (ФОТО)

Посадовець запропонував представнику підприємства-боржника розв'язати питання

У Харківській області викрили на хабарництві посадовця регіональної виконавчої служби - він вимагав неправомірну вигоду за ненакладення арешту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Чоловіку повідомлено підозру в одержанні неправомірної вигоди. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Представники правоохоронних органів викрили посадовця регіональної Державної виконавчої служби на отриманні неправомірної вигоди. Він вимагав хабар за ненакладення арешту на майно одного з комунальних підприємств Харківської області.

У поліції повідомили, що на майно комунального підприємства мав бути накладений арешт через заборгованість підприємства майже 6,5 млн грн за послуги водопостачання. 

Посадовець виконавчої служби запропонував представнику підприємства-боржника розв'язати питання про ненакладення арешту за 90 тисяч гривень.

“9 квітня посадовця виконавчої служби затримали одразу після одержання 90 тисяч гривень неправомірної вигоди. Поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу”, - йдеться у повідомлення поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що харків'янин ошукав декілька десятків людей. Що він вчинив та що йому загрожує, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться