Скоїв смертельну ДТП у Харкові та втік: поліцейські затримали водія (ФОТО)

Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння

У понеділок у Харкові сталася смертельна ДТП - водій збив пішоходів, один із них загинув. Поліція оперативно затримала водія, який скоїв смертельну ДТП та втік з місця події. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 8 квітня близько 20:20 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Москалівській. Невстановлений водій Audi збив пішоходів та втік з місця аварії. Від отриманих травм 21-річний хлопець помер, його 23-річний товариш був госпіталізований до лікарні.

“Для розшуку та затримання порушника були орієнтовані усі наряди поліції. Менш ніж за годину працівники управління патрульної поліції біля житлового будинку виявили розшукуваний автомобіль, який мав механічні пошкодження. Поліцейські здійснили поквартирний обхід, опитали свідків та встановили чоловіка, який скоїв наїзд”, - повідомили в поліції. 

Правопорушником виявився 36-річний харків’янин. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У поліції повідомили, що вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру за ч.3 ст. 286-1(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області поблизу державного кордону затримали чоловіка. Яке правопорушення він вчинив, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться