Поліція звернулася до очевидців злочину в Харківській області

Що сталося в Богодухівському районі Харківщини

У Богодухівському районі у березні невідомі вчинили злочин - пограбували літню людину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Поліція встановлює свідків та очевидців злочину в місті Валки Богодухівського району. Там вночі 12 березня невідомі чоловіки пограбували 78-річну місцеву мешканку.

Зловмисники проникли до будинку, розташованому по вулиці Вусівській, та заволоділи грошима жінки. Після скоєння злочину невідомі зникли.

“Шановні громадяни, якщо ви стали свідком даного злочину або володієте будь-якою інформацією про особи зловмисників, просимо повідомити до відділення поліції № 1 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області або зателефонувати за номерами: 0995569534, 0502305023 або на лінію “102”, - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в Салтівському районі Харкова чоловік вчинив крадіжку. Чоловіка, ймовірно, причетного до грабежу у Харкові затримали патрульні. У поліції зазначили, що у неділю, 7 квітня, ввечері під час патрулювання Салтівського району міста, патрульні отримали виклик про грабіж.

“Заявник повідомив, що незнайомий чоловік на проспекті Тракторобудівників наніс йому тілесні ушкодження та відкритим шляхом заволодів мобільним телефоном, після чого побіг з місця події в невідомому напрямку”, - йдеться в повідомленні поліції. Детальніше про подію читайте за посиланням.

Також у Харкові затримали медсестру з Полтавської області. Вона допомагала “клієнтам” оформити фіктивну інвалідність. Скільки “брала” за свої “послуги” можна дізнатися тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться