На Харківщині водія та пасажирку можуть засудити до восьми років позбавлення волі (ФОТО)

Подія трапилася ще наприкінці лютого, у квітні зловмисниками повідомили про підозру

На Харківщині водій та пасажирка обікрали АЗС та вкрали дорожній знак. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції пояснили, що чоловік та жінка зібрали металеві вироби та збиралися здати їх до пункту прийому металобрухту.

“Наприкінці лютого співробітники Чугуївського районного управління поліції спільно з поліцейськими офіцерами громади Чкаловської територіальної громади зупинили автомобіль “ВАЗ” з причепом, в якому знаходилось понад 115 кілограмів виробів з металу”, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 37-річний водій та його 41-річна пасажирка викрали металеві предмети з території АЗС, яка тривалий час не працює через пошкодження після обстрілів. Крім цього, дорогою вони ще викрали дорожній знак, що належить облавтодору. Викрадене збиралися здати до пункту прийому металобрухту, щоб виручити за них гроші для власних потреб.

Речові докази правоохоронці вилучили.

9 квітня слідчі Чугуївського районного управління поліції повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (вчинення крадіжки в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові біля торговельного центру неповнолітній ображав людей, а потім побив чоловіка та його сина. Що загрожує правопорушнику, читайте за посиланням

Також поліція Харківської області встановлює свідків та очевидців злочину. Деталі події можна дізнатися тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться