Студентка одного з харківських вишів заробляла на життя незаконним способом (ФОТО)

Які заборонені препарати виявили у жінки

У Харкові затримано чергову закладницю, яка мала при собі психотропів на майже 160 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України) повідомлено 25-річній жінці. У поліції розповіли, що підозрювана — студентка заочної форми навчання одного з харківських вишів. Слідство встановило, що жінка вирішила заробляти на життя, розкладаючи закладки з психотропами по місту, і для цього придбала пакунок з PVP.

8 квітня цього року зловмисницю викрили правоохоронці. У ході особистого обшуку в неї виявлено та вилучено психотропів приблизно на 160 тисяч гривень.

Крім того, за місцем проживання жінка зберігала суху речовину рослинного походження — попередньо, канабіс, а також “солі”, які також вилучено і направлено для проведення відповідних експертиз.

“Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - повідомили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області під час перевірки автомобіля викрили злочин. Водія та пасажирку можуть засудити до 8 років позбавлення волі. Детальніше про подію читайте за посиланням.

У Харкові біля торговельного центру неповнолітній ображав людей, а потім побив чоловіка та його сина. Бив навіть коли вони впали на землю. Детальніше про подію та ймовірне покарання правопорушнику, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться