Відпочинок ледь не призвів до трагедії на Харківщині

До яких наслідків призвела сварка родичів

Поліцейські Харківщини повідомили жінці про підозру - вона напала з ножем на власного брата. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Мешканка міста Мерефа завдала тяжких тілесних ушкоджень своєму родичу в ході сварки.

У поліції розповіли подробиці події: 8 квітня 55-річна жінка разом з братом та двома іншими чоловіками розпивали спиртні напої за місцем проживання. Між родичами виник конфлікт. Для з'ясування непорозумінь родичі вийшли на вулицю, однак там конфлікт переріс в бійку. Жінка схопила кухонний ніж та завдала братові удар в район грудної клітини. Повернувшись до помешкання, вона розповіла про подію знайомому, який викликав швидку. Потерпілого прооперували, лікарі оцінюють його стан як стабільно тяжкий.

“Слідчі відділу поліції № 3 Харківського РУП №1 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Зловмисницю затримали, їй повідомили про підозру у скоєнні даного правопорушення”, - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові затримали чергову закладницю, яка мала при собі чимало психотропів на понад півтори сотні тисяч гривень. Правоохоронці викрили зловмисницю 8 квітня цього року. У ході особистого обшуку в неї виявлено та вилучено психотропів приблизно на 160 тисяч гривень. Які ще речовини знайшли у зловмисниці, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться