На Харківщині неповнолітні пошкодили комунальне майно (ФОТО)

Кого покарають за псування комунального майна

Днями соцмережами ширилось відео з неповнолітніми особами, які підпалили дитячий майданчик у Дергачах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“Ми провели обстеження території та виявили наслідки підпалу на ігровому майданчику, розташованому на задньому подвір’ї Дергачівського ліцею №3. На щастя, пожежу швидко помітили та загасили небайдужі громадяни”, - йдеться в повідомленні.

На підставі акту хуліганства Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради подано заяву до поліції. 

“Поліцейські вже знають, хто саме до цього причетний. Цих осіб та їхніх батьків чекає адміністративна відповідальність. Дякую всім, хто загасив пожежу та допоміг ідентифікувати порушників!”, - зазначив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

Він уточнив, що в ході огляду майданчика, поруч було виявлено порожні пляшки з-під алкоголю і купу недопалків від цигарок. Сам майданчик не в найкращому стані, бо лавки та ігрові елементи частково зламані вандалами. Усе це можна побачити на фотографіях.

“Ще більшої прикрості додає той факт, що зазвичай після “гарного відпочинку” деяких дергачівців, так виглядає чи не кожен дитячий майданчик у місті. Хочу звернутися до кожного адекватного мешканця громади. Будь ласка, якщо ви бачите, що хтось псує комунальне чи будь-яке інше майно, залишає сміття у громадських місцях або вчиняє інші недобросовісні дії, робіть таким людям зауваження, знімайте це на відео, фотографуйте і викладайте у соцмережах. Громада – це наш спільний дім, і тих, хто його не поважає, треба публічно стидати, щоб іншим не кортіло!”, - наголосив Вячеслав Задоренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що біля ТЦ у Харкові підліток ображав та побив людей. Що йому загрожує, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться