Декілька десятків людей ошукав харків'янин: що він скоїв та що йому загрожує

Шахрай ошукав 66 осіб

Поліція Харкова викрила зловмисника викрила - він ошукав десятки людей, продаючи неіснуючі товари через Інтернет. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що на сайті потерпілі робили замовлення товарів і на вимогу продавця здійснювали передоплату. Отримавши кошти, зловмисник не виходив на зв'язок. 

“З 2022 року шахрай ошукав 66 клієнтів на загальну суму близько 160 тисяч гривень. Викрили чоловіка працівники відділу поліції № 2 Харківського РУП № 1 ГУНП в Харківській області. Правопорушником виявився 34-річний мешканець Слобідського району Харкова”, - йдеться у повідомленні поліції.

Представники правоохоронних органів провели санкціонований обшук, в ході якого вилучили мобільні телефони, сім-карти різних операторів, банківські картки.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що слідчі повідомили харків’янину про підозру у скоєнні злочину - він виправдовував збройну агресію РФ проти України. 

У поліції пояснили, що з початку повномасштабного вторгнення мешканець Харкова  виправдовував та визнавав правомірними дії Росії проти України. Які дописи він робив у соцмережах, читайте за посиланням.

А у Харківській області застілля ледь не призвело до трагедії. Сестра з братом та іншими чоловіками влаштували відпочинок, під час якого у родичів виникла сварка. До чого це призвело, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться