Пішов гуляти та не повернувся додому: що сталося з дитиною на Харківщині (ФОТО)

Дитина пішла з дому через конфлікт у родині

У Харківській області правоохоронці розшукали зниклого хлопчика - дитина пішла гуляти та не повернулася до визначеного часу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  

У поліції розповіли, що 14 квітня до відділення поліції №1 Лозівського РВП звернулася мати та повідомила про зникнення малолітньої дитини. Зі слів заявниці, її 9-річний син пішов гуляти та мав повернутись до 20:00. Проте в зазначений час додому він не з’явився. Телефону хлопець не мав, самотужки розшукати його не вдалося.

“Завдяки спільним діям громадян та співробітників поліції зниклого хлопця знайшли та передали матері. Жодних протиправних дій щодо нього скоєно не було”, - повідомили в поліції. 

Працівники ювенальної превенції встановили обставини події - хлопець пішов з дому через конфлікт у родині. 

picture

Щодо матері склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області за добу затримали 100 осіб - їх перевіряли на причетність до диверсійно-розвідувальних груп. Також минулої доби у Харкові виявили хлопчика, який перебував у громадському транспорті й не знав куди їхати. Детальніше про цю ситуацію, читайте за посиланням.

Також читайте, що відбувається у деяких населених пунктах Харківської області




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться