Терміни відключення світла в Харкові та області значно змінили

Як вимикатимуть світло у Харкові та області

У Харкові продовжуються заходи з обмеження електропостачання. Світло вимикають за графіками, розробленими енергетиками. З 10 квітня діятимуть оновлені погодинні графіки відключення світла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

“Енергетики Харківщини продовжують ремонтувати інфраструктуру після російських обстрілів. У документі можна ознайомитися з назвами населених пунктів, вулиць, чергами та періодами, у який проміжок часу не буде світла”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА. 

Відповідно до розроблених графіків електропостачання припинятимуть на три години. У період з 6 по 10 квітня у Харкові та області, відповідно до розроблених графіків, споживачі залишалися без світла по сім годин.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в АТ “Харківобленерго” розповіли, чому в Харкові та області можуть відключати електропостачання не за встановленими графіками та чому необхідні знеструмлення. У компанії нагадали, що електромережа Харківщині функціонує в екстремальних умовах. Через постійні обстріли, які завдають російські війська, трапляються нові пошкодження енергомережі. Тож спеціалісти змушені відключати певні лінії, щоб провести відповідні аварійно-відновлювальні роботи.

Детальніше про умови відключення світла в Харкові та області читайте за посиланням.

Окупанти знову завдали удару по Харкову. Було зафіксовано два прильоти в середмісті. Внаслідок удару є постраждалі та руйнування. Детальніше про наслідки російської атаки можна дізнатися тут.



Лариса

13 квітня 2024, 11:14

Салтовка ул.Светлая график отключения с понедельника?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться