У Харківській області завтра видаватимуть гуманітарну допомогу

Хто завтра може отримати гуманітарну допомогу

У Дергачівській громаді Харківщини завтра видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді гігієнічних наборів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

Отримати допомогу можуть родини військовослужбовців з дітьми 10 квітня з 09:00 до 13:00 у Дергачівському гуманітарному центрі.

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт, ID-картка, Є-документ в “Дії”);

  • ідентифікаційний код;

  • оригінал свідоцтва про народження дитини;

  • оригінал або копія документа, що підтверджує приналежність вашого родича до Сил оборони України (ЗСУ, НГУ, ДПСУ тощо).

“Інформація стосується виключно родичів першої лінії військовослужбовців Сил оборони України (ЗСУ, НГУ, ДПСУ тощо), які беруть або брали участь у бойових діях у зоні АТО, ООС та під час повномасштабної російсько-української війни, де є діти (від 1 і більше до 14 років включно). Ті, хто отримував дану гуманітарну допомогу за останні два тижні (як важкохворі, інваліди, багатодітні, ВПО, родичі військовослужбовців тощо) не зможуть повторно отримати гігієнічний набір”, - уточнили у міській раді

Також отримувачів допомоги попередили, що для отримання гуманітарної допомоги може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 8 по 18 квітня у Богодухівській громаді видають продуктові набори. Дізнатися детальніше, хто та як може отримати продуктову допомогу, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться