У роботі харківського метро відбулися зміни

Що відомо про строки відновлення роботи метро

У КП “Харківський метрополітен” звернулися до пасажирів з попередженням, повідомляє портал "Коментарі".

“Шановні пасажири! Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Метрополітен працює в режимі укриття. Про відновлення руху буде повідомлено додатково”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні окупаційні війська завдали чергового масованого удару по Харкову. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ворог завдав щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі. Він попередив про можливі перебої зі світлом. 

Харківський міський голова Ігор Терехов своєю чергою попередив про тимчасове припинення роботи метрополітену. Що відомо про наслідки “прильотів” по Харкову, читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні до містян звернулися у “Харківводоканалі” і нагадали про необхідність зробити достатній запас води. Харків'янам пояснили, що раптові ворожі атаки завдають колосальної шкоди критичній міській інфраструктурі та, зокрема, водопровідно-каналізаційному господарству. “У зв'язку з цим можливі тимчасові перебої з подачею води у повному обсязі”, - наголосили на компідприємстві.

Також у “Харківводоканалі” запевнили, що своєю чергою, в екстрених ситуаціях компідприємство докладає всіх зусиль та оперативно залучає необхідні ресурси, в тому числі й альтернативні джерела водопостачання для того, щоб містяни були з водою.  “Водночас і харків'яни повинні завжди пам'ятати про те, щоб на випадок непередбачених обставин вони обов'язково мали необхідний запас води”, - нагадали в “Харківводоканалі”.




Джерело: https://t.me/kh_metro/559
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться