Рух поїздів харківського метрополітену відновили: графік

Як працює харківське метро після обстрілу

У четвер, 11 квітня, внаслідок масованого обстрілу Харкова було тимчасово припинено рух поїздів метрополітену. Ближче до 13:00 роботу метрополітену було відновлено. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”.

“Шановні пасажири! Рух поїздів лініями метрополітену - відновлено”, - йдеться у повідомленні компідприємства.

Раніше Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що у найближчі хвилини має запрацювати метрополітен. “Але через брак електроенергії інтервал руху потягів складатиме не менше 20 хвилин”, - уточнив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за словами Олега Синєгубова, окупанти завдали щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі міста Харків та області. “Станом на зараз - постраждалих немає. Інформація оновлюється. Вже фіксуємо перебої з електропостачанням”, - повідомив він.

Олег Синєгубов уточнив, що у Харкові та області діють аварійні відключення електропостачання. Детальніше про ситуацію в місті та області читайте за посиланням.

У Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що сьогодні Росія атакувала українські території 82 засобами повітряного нападу. Загалом було знищено 57 повітряних цілей: 18 ракет, 39 ударних БПЛА.

“До відбиття повітряного нападу противника залучено винищувальну авіацію та зенітні ракетні війська Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та підрозділи радіоелектронної боротьби Сил оборони України”, - йдеться в повідомленні.

Дізнатися детальніше, які ракети було знищено цього ранку, читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/kh_metro/561
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться