Стало відомо, як працює громадський транспорт у Харкові

Який громадський транспорт вийшов на маршрути після обстрілів

Внаслідок ворожих ударів по Харкову 11 квітня у місті виникли проблеми з деяким громадським транспортом. Через нові пошкодження критичної інфраструктури з обмеженнями працює метро. У Харківській міській раді розповіли, який транспорт вийшов на маршрути, повідомляє портал "Коментарі".

“Після чергового обстрілу РФ об'єктів критичної інфраструктури в місті Харкові курсує наземний пасажирський транспорт за тимчасовою схемою руху в режимі блекауту. Фахівцям вдалося частково відновити рух на трамвайних та тролейбусних маршрутах”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Сьогодні, 11 квітня, на лінії вийшли 58 тролейбусів №1, 3, 7, 13, 25, 45, 46, 51, 52, 53, 60. Також відновили роботу 13 трамваїв за маршрутами №7 та 20. Найближчим часом планується запустити трамвай №12.

Крім того, містом курсує 111 автобусів на 39 маршрутах.

У КП “Харківський метрополітен” повідомили про тимчасову зупинку поїздів метро близько 14:00. Нагадаємо, що зранку 11 квітня у Харкові не курсували поїзди метрополітену. Рух відновили близько 13:00.

Станом на 15:00 повідомили про відновлення руху поїздів Салтівською лінією метрополітену. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вранці 11 квітня окупанти завдали чергового масованого удару по Харкову та області. Було завдано 10 ударів по критичній інфраструктурі. За даними Харківського міського голови Ігоря Терехова, в Харківській області було пошкоджено ТЕЦ, яка живить місто, і повністю зруйнована трансформаторна підстанція.

Що відбувається з електропостачанням у Харкові та Харківській області та як відключають світло, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться