Графіки погодинних відключень світла у Харкові та області оновили

Світло за графіками відключатимуть на три години

У Харкові та області продовжують обмежувати постачання електроенергії через наслідки ворожих атак. З 14 по 21 квітня діятимуть оновлені графіки відключення світла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

“Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА. 

Прогнозується, що електропостачання обмежуватимуть на три години.

У “Харківобленерго” звернулися до споживачів з проханням: “Шановні споживачі! Просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв'язку з цим можуть виникати. Обмеження вводяться виходячи з поточної ситуації в енергосистемі регіону та країни в цілому”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що станом на 12 квітня в регіоні зранку застосовуються погодинні відключення електроенергії, згідно з графіком, оприлюдненим раніше.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також зазначив, що у Харкові та прилеглих громадах аварійних відключень немає, але діють планові, оскільки зберігається дефіцит електроенергії. “Наразі сфокусувались над тим, щоб унеможливити аварійність у мережах. Транспорт, медична система, об'єкти ЖКГ та інша критична інфраструктура — заживлені, працюють”, - розповів він.

В Міненерго уточнили, що зранку у м. Харків без напруги було близько 205 тисяч абонентів.

Детальніше про нові пошкодження, яких завдали ворожі обстріли енергетичній сфері Харкова та області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться