Харків'яни порушують правила утилізації відходів: подробиці

Де в Харкові можна утилізувати небезпечні відходи

Жителів Харкова просять дотримуватися правил утилізації відходів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У КП “Муніципальна компанія поводження з відходами” нагадали, що в різних районах міста встановлені контейнери для збирання небезпечних відходів у рамках проєкту “Нам не “до лампочки”!”. 

“На підприємстві наголосили, що в ці контейнери можна викидати лише три типи відходів: ртутні термометри (цілі та у власному пакуванні), люмінесцентні лампи та батарейки”, - йдеться у повідомленні комунального підприємства. 

Також звернулися до харків'ян з прохання утриматися від викидання в контейнери банок, серветок, недопалків та інших відходів, для яких призначені звичайні урни.

З оновленою картою місць встановлення контейнерів можна ознайомитися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові продовжують інспектувати прибудинкові території багатоквартирних будинків. Минулого тижня перевірку стану прибудинкових територій у Київському районі провела комісія КП “Харківблагоустрій”. Були обстежені двори 119 багатоквартирних будинків на центральних вулицях міста. Що виявили в ході перевірок, читайте за посиланням.

Також у Харкові перевіряють стан прибудинкових територій у приватному секторі. З початку року мешканцям приватного сектору у Київському районі був виданий 431 припис на усунення різних видів недоліків. Вони були виявлені інспекторами під час перевірок прилеглих до присадибних ділянок територій приватних домоволодінь. Які порушення виявили інспектори весною у приватному секторі Харкова, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться