Харківським енергетикам передали обладнання для ремонту енергооб'єктів

Отримана техніка вже працює в Харкові та області

АТ "Харківобленерго" отримало дев'ять автомобільних вишок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. 

Це вже третя поставка спецтехніки в Харківську область - протягом найближчого часу АТ "Харківобленерго" отримає ще чотири автопідйомники.

Міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, що енергетична інфраструктура Харкова та Харківської області - під ударами ворога. Але енергетики регіону максимально оперативно усувають пошкодження та відновлюють електропостачання. “Вдячний партнерам за допомогу, яка дозволяє пришвидшувати ці роботи", – наголосив він.

Отримана техніка вже працює в Харкові та області. Зокрема, автомобілі використовують для ремонтних робіт, обслуговування ліній електропередачі тощо.

"Ми надзвичайно вдячні Міненерго за постійну допомогу. Ми регулярно отримуємо нову техніку, обладнання та матеріали, які так необхідні зараз Харківщині через пошкодження внаслідок обстрілів. Ми бачимо, що не залишилися сам на сам зі своїми проблемами та постійно відчуваємо міцну підтримку в ці нелегкі часи", - зазначили в обленерго.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що масовані ворожі обстріли спричинили значні пошкодження енергооб'єктів на Харківщині. У березні після ударів декілька днів Харків був фактично знеструмлений

Через завдані руйнування у Харкові та області діють погодинні графіки відключення світла.

На потреби мешканців Харківщини передано партію гуманітарної допомоги – енергетичне обладнання, надане міжнародними партнерами. Регіон отримав 724 генератори різної потужності.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться