Окупанти завдали удару по Харкову: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Якими боєприпасами окупанти ударили по Харкову

У Харкові пролунали вибухи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

Мер Харкова попередив містян: “У Харкові чутно вибухи! Будьте обережні!”

Згодом мер Харкова повідомив, що попередньо Харків був атакований КАБами. Щодо жертв та руйнувань - інформація уточнюється.

У поліції Харківської області нагадали мешканцям: "Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102.  Не викладайте фото і відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив: “Окупанти вдарили по місту Харкову та по населеному пункту Харківського району. Попередньо - завдали ударів КАБами. Деталі встановлюються. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні ввечері окупанти обстріляли м. Харків. Влучання було в землю  біля цивільної станції техобслуговування. Пошкоджені 4 автомобілі та скління вікон 5-поверхової будівлі. Без постраждалих. Атакували російські війська минулої доби також близько 15 населених пунктів - “гатив ворог з мінометів та артилерії. 

Через постійні удари російських військ у Харкові та області ускладнюється ситуація з електропостачанням. Олег Синєгубов розповів, що місто Харків зараз має від 200 до 300 мегават дефіциту електроенергії. “Наразі ми переглядаємо графіки відключень”, – сказав Синєгубов. Начальник ХОВА зазначив, що протягом 4 квітня у Харкові були будинки, де електрику включали лише на шість годин із 24.

Про ситуацію зі світлом детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться