У Харківській області окупанти пошкодили важливі мережі

Російській військові продовжують нищити критичну інфраструктуру Харківщини

Жителі Харківської області через ворожі обстріли залишилися без газу. Російська армія завдала ударів по газовій інфраструктурі Куп’янської та Дергачівської громад. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”.

У компанії повідомили, що на Дергачівщіні пошкоджено газопровід середнього та низького тиску.  “В Куп’янській громаді зруйновано газогін низького тиску. Без газопостачання залишилися майже 400 споживачів. Ремонтні роботи газових комунікацій наразі тривають”, - повідомили в компанії.

У Міненерго повідомили, що станом на 8 квітня у Харківській області без газопостачання залишається майже 500 споживачів. 

“Внаслідок ворожого обстрілу м. Харків пошкоджено житловий будинок. З метою безпеки відключено від газопостачання 3 житлових будинки (66 квартир). У м. Куп’янськ через обстріл пошкоджено газопровід, без газу залишились 32 абоненти. У селищі Козача Лопань Харківського району ворожими обстрілами пошкоджено газопровід. Газопостачання припинено 368 абонентам”, - йдеться у повідомленні міністерства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відбувається зі світлом у Харкові та області. В АТ "Харківобленерго" повідомили, що сьогодні, 8 квітня, зранку в Харкові та Харківській області застосовуються погодинні відключення електроенергії. На скільки годин відключають світло містянам, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що 22 березня внаслідок масованої атаки було зруйновано ТЕЦ-5. Через це Харків втратив основні потужності генерування теплової та електричної енергії для міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться