Стало відомо про нові наслідки обстрілу Харкова (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок ворожого удару є постраждалі

Близько 15:00 9 квітня російська армія вчергове обстріляла Харків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За його словами, окупанти завдали щонайменше 2 удари по цивільному підприємству Харкова. Попередньо - КАБ. Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок влучання є руйнування та займання будівель.  

“На цю хвилину троє постраждалих, в середньому стані, усі - працівники підприємства. Розбір завалів триває, можуть бути заблоковані люди”, - уточнив начальник ХОВА.

Олег Синєгубов уточнив, що серед постраждалих внаслідок обстрілу Харкова — двоє чоловіків та одна жінка. “ 31-річний чоловік та 33-річна жінка з осколковими пораненнями та вибуховими травмами госпіталізовані до медзакладу. Чоловіку 55 років надана допомога на місці”, - зазначив він.

За даними Харківського міського голови Ігоря Терехова, кількість постраждалих від російського бомбардування цивільного виробництва зросла до чотирьох. “Двоє з них шпиталізовані, двоє відмовилися. Пошуково-рятувальна операція на місці “прильоту” триває”, - повідомив мер Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області через руйнування, спричинені ворожими обстрілами, виникли проблеми з електропостачанням. Однак, якщо не вживати розроблених заходів, аварії можуть бути масштабнішими, а відключення електропостачання більш тривалими. Детальніше про ситуацію з постачанням електроенергії читайте за посиланням.

Читайте також, як Харківський міський голова Ігор Терехов прокоментував плани щодо підготовки до нового опалювального сезону. За його словами, пріоритетом у підготовці Харкова до наступного опалювального сезону стане відхід від централізованого опалення. Очільник Харкова нагадав, що через нестачу електроенергії, спричинену масованим обстрілом критичної інфраструктури, у місті довелося достроково завершити опалювальний сезон. Практично одразу, за його словами, комунальники розпочали підготовку до наступного.

А на державному рівні намагаються розв'язати проблеми Харкова у питанні електропостачання та захисту міста від російських снарядів. 




Джерело: https://t.me/synegubov/9000
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться