Окупанти обстрілюють Харків: подробиці (ОНОВЛЕНО)

Що відомо про наслідки обстрілу Харкова

У Харкові знову лунають вибухи - окупанти обстрілюють місто. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

Ігор Терехов попередив про загрозу: “У місті лунають вибухи. Харків під ударом російських ракет. Будьте обережні”.

У поліції Харківської області попередили: “Увага!  В Харкові чути вибухи. Не залишайте укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога". Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102.  Не викладайте фото і відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей”.

У Повітряних Силах ЗС України попереджали, що у Харківській області загроза балістичного озброєння з Бєлгородської області, РФ.

У місцевих пабліках повідомили, що після вибухів у деяких районах зникло світло.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив: “Ворог завдав щонайменше пʼять ударів. До відбою повітряної тривоги будьте в укриттях!”

Станом на 5:25 Олег Синєгубов повідомив, що ворог завдав щонайменше девʼять ударів по Харкову та  області. Він попередив про можливі перебої зі світлом.

“На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила. Дані оновлюються”, - уточнив очільник ХОВА.

Ігор Терехов попередив про ймовірні проблеми з громадським транспортом: “Судячи з того, куди цілить російський агресор, у Харкові можливі проблеми з енергопостачанням. Метро найближчі години не працюватиме, тож вибудовуйте свої маршрути виходячи з цього".

За словами Олега Синєгубова, окупанти завдали щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі міста Харків та області. “Станом на зараз - постраждалих немає. Інформація оновлюється. Вже фіксуємо перебої з електропостачанням”, - повідомив він.

Ігор Терехов повідомив, що внаслідок чергового ворожого обстрілу сьогодні вранці, 11 квітня, в Харківській області було пошкоджено ТЕЦ, яка заживлює місто, і повністю зруйнована трансформаторна підстанція.

За його словами, попри значні руйнування, місто продовжує функціонувати. Він також зазначив, що для захисту Харкову зараз дуже потрібна сучасна система ППО. “Без неї все, що ми відновлюємо, буде знову атаковане ворогом”, - підкреслив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться