В Харківській області припинили постачання газу: причини

В яких громадах виникли проблеми з постачанням газу

Російська армія залишила без газу одне з сіл Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”. 

Внаслідок ворожих обстрілів в одному з сіл Харківського району пошкоджені газорозподільні мережі. Без газопостачання залишилось понад 300 домоволодінь. “Наразі фахівці Харківської філії “Газмереж” роблять все можливе для відновлення подачі газу у населений пункт”, - запевнили в компанії.

Минулого тижня Харківська філія “Газмережі” відновила подачу газу для чотирьох тисяч осель Куп’янської та Дергачівської громад. Раніше домівки залишились без газопостачання через обстріли РФ та пошкодження газорозподільних мереж.

Загалом на газових мережах локалізовано сім аварійних ситуацій, що виникли внаслідок бойових дій, у чотирьох громадах Харківської області.

Загалом, протягом останнього тижня, ліквідація наслідків обстрілів окупаційними військами газових мереж проведена у 9 населених пунктах. Відновлено газопостачання для 6,7 тисячі домоволодінь.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що споживачів у Харківській області попередили про фейк - шахраї розповсюджують інформацію про скасування оплати газу.

У компанії уточнили, що у відео людей закликають “оформити відмову” від оплати доставки газу, залишивши заявку “на спеціально створеному сайті” за посиланням в Telegram. Детальніше про шахрайську схему читайте за посиланням.

Також нагадаємо про проведення технічних робіт на газових мережах у Харківській області через що припинятимуть постачання газу. Ознайомитися з графіком відключень можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться