В одному з районів Харкова чоловік вчинив крадіжку (ФОТО)

Правоохоронці виявили ймовірного зловмисника - у нього знайшли викрадену річ

Патрульні у Харкові затримали чоловіка, ймовірно, причетного до грабежу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що у неділю ввечері під час патрулювання Салтівського району міста, патрульні отримали виклик про грабіж.

“Заявник повідомив, що незнайомий чоловік на проспекті Тракторобудівників наніс йому тілесні ушкодження та відкритим шляхом заволодів мобільним телефоном, після чого побіг з місця події в невідомому напрямку”, - йдеться в повідомленні поліції.

Патрульні, під час відпрацювання виклику, помітили та затримали чоловіка, який підпадав під орієнтування. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили в нього мобільний телефон, який належав заявнику.

Для з'ясування всіх обставин події та проведення відповідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські в Харківській області минулого тижня виявили факт незаконного вилову риби. Правопорушники завдали збитків державі у розмірі близько 180 тисяч гривень. Детальніше про подію читайте за посиланням.

Читайте також, чому в Харківській області вилучають товар. У Харківській області поліцейські викрили факт незаконного продажу підакцизних товарів. 3 квітня у місті Ізюм 49-річний місцевий житель продавав тютюнові вироби з рук. Товар не мав марок акцизного збору. Правоохоронці вилучили у чоловіка понад 300 пачок цигарок на суму близько 15 тисяч гривень. Що загрожує порушнику, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться