У Харкові зафіксували новий рекорд: подробиці

Якою буде погода найближчими днями

У Харкові напередодні зафіксували черговий температурний рекорд. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

“У Харкові, вчора 10 квітня було зафіксовано новий температурний рекорд максимальної температури для цього дня - 28,2 градуса тепла. Попередній максимум температури було зафіксовано у 1986 році й вона становила 24,9 градуса тепла”, - повідомили у регіональному центрі.

Також синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні.

У п'ятницю, 12 квітня, очікується мінлива хмарність. По області - без істотних опадів. Температура повітря: вночі становитиме 8 - 13 градусів тепла, вдень коливатиметься від 20 до 25 градусів тепла.

По місту також істотних опадів не очікується. Температура повітря: вночі 11 - 13 градусів тепла, вдень 21 - 23 градусів тепла.

У суботу, 13 квітня, переважатиме мінлива хмарність. Температура повітря: вночі 5 - 10 градусів тепла, вдень 18 - 23 градусів тепла. 

У неділю, 14 квітня, буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря: вночі 5 - 10 градусів тепла, вдень 18 - 23 градусів тепла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що змінилося у Центральному парку. Детальніше про це читайте за посиланням.

Також у Харкові 31 березня було зафіксовано новий температурний рекорд максимальної температури для цього дня, а також для березня - 23,7 градуса тепла. Попередній максимум температури було зафіксовано у 1975 році й вона становила 20,5 градуса тепла. Якою буде погода у Харкові у квітні, читайте тут.




Джерело: https://t.me/HRCGM/1843
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться