Масштабна пожежа виникла в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Рятувальники запобігли розповсюдженню полум'я на житловий сектор

У Харкові дії мешканців призвели до масштабної пожежі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС зазначили, що місцеві мешканці, випалюючи очерет, спричинили масштабну пожежу.

“9 квітня об 11:40 вогнеборці 18-ї та 5-ї пожежно-рятувальних частин ДСНС Харкова залучались до гасіння пожежі, яка виникла на відкритому просторі у Київському районі міста. Горіли чагарники, суха трава та очерет. Загальна площа пожежі склала понад один гектар”, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Рятувальники запобігли розповсюдженню полум'я на житловий сектор. О 13:05 пожежу було локалізовано, а о 15:25 повністю ліквідовано.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що близько 15:00 9 квітня російська армія завдала чергового удару по Харкову. За словами Олега Синєгубова, окупанти завдали щонайменше 2 удари по цивільному підприємству Харкова. Попередньо були використані КАБи. 

Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок влучання є руйнування та займання будівель.  “На цю хвилину троє постраждалих, в середньому стані, усі - працівники підприємства. Розбір завалів триває, можуть бути заблоковані люди”, - уточнив начальник ХОВА. Детальніше про стан постраждалих читайте за посиланням.

Читайте також, до яких наслідків може призвести випалювання сухої трави. У Богодухівському районі через випалювання сухої трави загинула жінка. Щодо обставин події, сусіди розповіли рятувальникам, що загибла прибирала суху рослинність на відкритій території та спалювала її. Ймовірно їй стало зле, вона знепритомніла та впала у вогонь.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться