У Центральному парку відбулися зміни (ФОТО, ВІДЕО)

Що відбувається в Центральному парку весною

У Центральному парку готуються до літнього періоду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центрального парку.

У вівторок, 9 квітня, у парку запрацював найулюбленіший фонтан дітлахів - фонтан "Слоненята".

Також у пресслужбі парку показали, як красиво весною в Центральному парку. 

“Зробив вам декілька фото весняної краси Центрального парку. Буквально в кожному куточку щось квітне, буяє, розпускається. Життя перемагає!”, - йдеться в повідомленні Центрального парку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові почали висаджувати перші квіти. “Озеленювачі СКП “Харківзеленбуд” прикрашали квітники на Каскаді. Там висадили 4,5 тисяч віол у кольорах державного прапора. Наступними локаціями стануть клумби біля пам'ятника Т. Г. Шевченку та Дзеркального струменю”, - повідомили у міській раді.

Нагадаємо, що у Харкові щороку проводять кампанію з висадки квітів - такі роботи виконують і в умовах дії воєнного стану. Комунальники розповіли про особливості цьогорічних робіт та пояснили необхідність висадки квітів у місті.

Цього року в Харкові планують висадити майже два мільйони квітів - частину з них виростили в теплицях, іншу планують закупити. де висаджуватимуть квіти, читайте за посиланням.

А відпочиваючи на природі спеціалісти радять не забувати про загрозу нападу кліщів. Жителям Харківщини нагадали про небезпеку іксодових кліщів, які саме в цей період активізуються та є переносниками збудників небезпечних інфекційних хвороб – бореліозу (хвороби Лайма), кліщового енцефаліту тощо. Дізнатися детальніше про загрозу можна тут.



Джерело: https://t.me/park_ua/1607
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться