Місця проживання внутрішньо переміщених осіб перевірили на Харківщині (ФОТО)

Як обладнали гуртожитки для проживання ВПО

Умови життя внутрішньо переміщених людей в Харківській області покращують спільно з міжнародними партнерами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Місця компактного проживання ВПО, облаштовані у гуртожитках закладів освіти, відвідала заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська. 

На сьогодні гуртожитки стали для багатьох мешканців області домівками, замість тих, які були пошкоджені або зруйновані внаслідок збройної агресії РФ.

Віта Ковальська зазначила: “За сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) люди отримали гуманітарну допомогу, яка зробить їх життя більш комфортним”.

Заступниця начальника ХОВА розповіла, що для облаштування кімнат і місць відпочинку передали комплекти столів з тумбами, офісні стільці й крісла, нове комп’ютерне обладнання – ноутбуки, багатофункціональні пристрої, маршрутизатори та інші ІТ-девайси.

Вона подякувала міжнародним партнерам, локальним благодійним організаціям та всім небайдужим, хто допомагає спільно долати виклики, спричинені повномасштабним вторгненням країни-агресора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для тимчасового проживання переселенців Харківщини у Валківській громаді облаштували багатоквартирний комплекс. У комплексі обладнали кімнати, кухню з усією необхідною технікою, зони для відпочинку. Зараз там проживає майже 70 жителів Харківщини, серед них – 9 дітей. Які умови облаштували для внутрішніх переселенців, читайте за посиланням.

Нагадаємо також, як Ігор Терехов прокоментував евакуацію громадян.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться