У Харківській області ремонтують мости: де влітку відновлять рух транспорту

Чому на Харківщині не можуть відремонтувати деякі мости

У Харківщині триває відновлення штучних споруд, зруйнованих російськими військами під час окупації регіону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області 

У службі повідомили, що влітку 2024 року планується повноцінне відновлення руху транспорту ще на одному зі шляхопроводів у Чугуївському районі Харківщини.

У службі повідомили, що спеціалісти вже завершили демонтаж зруйнованих прогонових будов та опор споруди, влаштування нових опор, прогонових будов та монолітної залізобетонної плити. Фахівці виконали гідроізоляцію шляхопроводу та водовідвід, уклали асфальтобетонне покриття та встановили огородження. “Тривають роботи з влаштування підходів до споруди. Цей міст, наголошують фахівці, має велике стратегічне значення і його повноцінна експлуатація дозволить пришвидшити рух гуманітарних вантажів та маршрути госпітальєрів”, - зазначили у Службі.

Зараз у Харківській області спеціалісти виконують відновлювальні роботи на 19 мостових спорудах. “Втім, через постійну загрозу обстрілів, близькість до кордону з Росією чи до лінії зіткнення на ще кількох зруйнованих мостах їх навіть не можуть розпочати”, - уточнили у Службі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області розпочався небезпечний період. Про яку загрозу попередили синоптики, читайте за посиланням.

А в Харкові комунальне підприємство “Сучасне місто” оголосило тендер на послуги з демонтажу вартістю 4,3 мільйона гривень. Які роботи планує замовити комунальне підприємство, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться