Харків'янам рекомендують зробити запас води: що сталося

Чому жителям Харкова потрібно зробити запас води

На комунальному підприємстві “Харківводоканал” звернулися до мешканців Харкова та нагадали про необхідність завжди мати вдома достатній запас води. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компідприємства. 

“Комунальне підприємство “Харківводоканал” переконливо нагадує мешканцям міста про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб”, - йдеться в повідомленні.

На підприємстві пояснили таку необхідність тим, що раптові ворожі атаки завдають колосальної шкоди критичній міській інфраструктурі та, зокрема, водопровідно-каналізаційному господарству. “У зв'язку з цим можливі тимчасові перебої з подачею води у повному обсязі”, - наголосили на компідприємстві.

Також у “Харківводоканалі” запевнили, що своєю чергою, в екстрених ситуаціях компідприємство докладає всіх зусиль та оперативно залучає необхідні ресурси, в тому числі й альтернативні джерела водопостачання для того, щоб містяни були з водою. 

“Водночас і харків'яни повинні завжди пам'ятати про те, щоб на випадок непередбачених обставин вони обов'язково мали необхідний запас води”, - нагадали в “Харківводоканалі”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у вівторок, 9 квітня, окупаційні війська обстріляли Харків. Окупанти завдали щонайменше два удари по цивільному підприємству Харкова. Попередньо - КАБ. Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок влучання є руйнування та займання будівель. Детальніше про наслідки ворожої атаки читайте за посиланням.

Також Президент України Володимир Зеленський повідомив про плани Росії на Харків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться