Проїзд у Харкові закрили на два тижні через аварію: адреса

За якими адресами заборонили рух транспорту

У Харкові сталася аварійна ситуація, через що буде заборонено проїзд. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Рух транспорту на в’їзді Диспетчерському, в районі будинку №3, заборонений до 24 квітня”, - йдеться у повідомленні міськраді. 

В Департаменті будівництва та шляхового господарства повідомили, що обмеження пов’язані з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску. 

Об’їхати закриту ділянку можна прилеглими вулицями: Машинобудівників, Резервною, пров. Диспетчерським та ін.

Нагадаємо, що рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску.

У міській раді уточнили, що об’їхати закриту ділянку можна прилеглими вулицями: Шаляпіна, Каринської та ін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові виникли проблеми з деяким громадським транспортом через нові руйнування електромереж. Який громадський транспорт сьогодні курсує на маршрутах, читайте за посиланням.

А на Харківщині триває відновлення штучних споруд, зруйнованих російськими військами під час окупації регіону. Зараз проводять ремонтні роботи на одному зі шляхопроводів у Чугуївському районі Харківщини. Які роботи виконали спеціалісти та коли планується повноцінне відновлення руху транспорту шляхопроводом, можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться