У Харкові перевірили двори понад 100 будинків (ФОТО)

Який стан прибудинкових територій у Київському районі Харкова

Контроль стану прибудинкових територій у Харкові триває. Цього тижня комісія оглянула прибудинкові території багатоквартирних будинків в Київському районі.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Перевірку стану прибудинкових територій у Київському районі провела комісія КП “Харківблагоустрій”.

“Зокрема, були обстежені двори 119 багатоквартирних будинків на центральних вулицях міста. Санітарний стан перевірених територій - задовільний”, - пояснили у міській раді.

Також мешканцям Харкова нагадали, що у рамках акції “Зелена весна” комунальники продовжують приводити до ладу зелені зони. Зокрема, вони висаджують квіти та декоративні кущі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у приватному секторі Харкова перевіряють санітарний стан прибудинкових територій. З початку року мешканцям приватного сектору у Київському районі був виданий 431 припис на усунення різних видів недоліків. Навесні інспектори перевірили, чи виконані приписи. Також власникам приватних домоволодінь нагадали про обов'язки. Детальніше про ситуацію в приватному секторі Харкова читайте за посиланням.

Також працівники СКП “Харківзеленбуд” приводять до ладу “Сім чудес Харкова” на пл. Архітекторів. Працівники підприємства розбирають та чистять скляні куби з бронескла, під якими зберігаються мініатюрні пам'ятки Харкова. Також спеціалісти реставрують самі мінікопії міста (через перепади температур на деяких з них відшарувалася фарба та з'явилися тріщини). Детальніше про роботи з благоустрою в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться